Posted By Costin

Ce smartphone rezista peste doua saptamani in stand-by?


Motorola a pus pe masa la CES 2012 Droid Razr Maxx, un smartphone in jurul caruia comunicarea se axeaza pe faptul ca rezista 380 de ore in stand-by (aproape dublu fata de iPhone 4s – 200h), ori 21 de ore in convorbire, laudandu-se cu faptul ca Galaxy Nexus (Google detine Motorola :-)) sau iPhone 4S, ultimele telefoane lansate cu fast in ultima perioada sunt, de fapt, pistoale cu apa in fata lui Razr Maxx.

Iar mie mi se duce bateria de la Desire pana seara (wifi & internet mobil all over the place, ofc). Iar Razr Maxx nu cred ca ajunge curand in Romania, pana cand Verizon nu se satura sa se joace cu el. Ca sa nu mai vorbim de scoruri. The old Razr e 2300 de lei (evomag.ro).


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments