Posted By Costin

Ce start-up romanesc a plecat in 2010 in Canada cu o investitie de $100.000 si a ajuns sa fie cumparat si inchis de Twitter?


In ianuarie 2010, Cristian Strat1, Mircea Pasoi2 si Silviu Ganceanu3 erau invitati in cadrul emisiunii Antreprenor difuzata pe The Money Channel pentru a vorbi despre ReadFu, un produs online care ajuta oamenii sa navigheze prin pagini web cu multe link-uri, cum ar fi digg.com sau Twitter.

La vremea respectiva primeau o linie de credit de $100.000 si plecau in Canada pentru 8 luni de zile, intr-un incubator de proiecte online. Aseara, Alex Mihaileanu anunta vanzarea proiectului, devenit intre timp Summify, compania care l-a preluat nefiind alta decat… Twitter! Care companie il va inchide, interesati fiind de mintile din spatele lui. 🙂

Mai multe detalii pe blogul oficial /si TechCrunch.

What was Summify?

Note de subsol:
1. Cristian George Strat – Co-founder readfu.com si balaur.ro. LinkedIn Blog
2. Mircea Bogdan Pasoi – Co-founder readfu.com si balaur.ro. LinkedIn | Blog
3. Silviu Ionut Ganceanu – Co-founder readfu.com si balaur.ro. LinkedIn

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments