Posted By Costin

Despre Google Search, plus your World (video)


Daca tot s-a apucat Vali sa dea cu Google de pereti, m-am gandit ca ar trebui sa facem putina lumina in jurul serviciului Search, plus your World, pe care Google l-a lansa in urma cu cateva zile (5, ca sa fim mai catolici decat Papa).

Serviciul este o noua experienta de cautare care imbina rezultatele universale cu rezultatele personale, insa nu neaparat o intreprindere noua 100%. Noutatile stau in urmatoarele idei:

Rezultate personale, care iti permit sa gasesti informatii proprii, cum ar fi fotografii de pe Google+ si postari – atat ale tale cat si cele partajate cu tine, pe care doar tu le vei putea vedea pe pagina de rezultate;

Profiluri in rezultatele de cautare, atat ca sugestii automate de cautare cat si in rezultate, care iti permit sa gasesti imediat oameni de care esti apropriat sau pe care ai putea fi interesat sa-i adaugi in cercurile tale de Google+;

Persoane si Pagini Google+, o caracteristica care te ajuta sa gasesti profilurile oamenilor si paginile Google+ referitoare la un anumit subiect sau domeniu de interes si iti permit sa le urmaresti, cu doar cateva click-uri.

Mai multe detalii gasiti pe blogul oficial Google Search.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments