Posted By Costin

Dragos Stanca: “ruptura brutala” e discutata din noiembrie


E cald. Dragos intoarce capul catre fereastra, privind flora exotica. Zambeste, amintindu-si de coloritul scufundarilor de dimineata. Insa, pana sa ma transform in Tolontan :-), public cu destul de mare intarziere o scurta declaratie a lui Dragos Stanca referitoare la scandalul dintre Q2M si Grupul Intact, declaratie acordata in drum catre Malaezia.

Dragos Stanca la scufundari

Judecand dupa imaginea de mai sus, e bine, sanatos, slabut cum il stiti, zic. Scuze insa pentru dimensiunile fotografiei. No broadband internet connection :-).

Ii informez pe colegii care au nelinisti legate de Q2M ca suntem bine, sanatosi, si ca pestii din marea Andaman sunt calmi si foarte colorati. colaborarea q2m cu grupul intact a mers ok iar in noua formula, in care intact a decis sa inceapa procesul de internalizare a vanzarilor online, q2m ofera tot sprijinul necesar.

Deocamdata vanzarile pentru radio zu, top gear, good food, science focus raman la noi si, punctual, vom mai colabora pe proiecte speciale si cu alte structuri ale grupului, daca va fi cazul. “Ruptura brutala” e discutata inca din noiembrie, iar transferul dinspre echipele noastre de vanzari spre cele ale intact se face cu suportul nostru, in buna pace

Dragos Stanca


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments