Posted By Costin

Florin Salam nu a fost impuscat in cap


Artistul in varsta de 32 de ani a fost impuscat in cap ieri in jurul orei 11 p.m., in timp ce se afla intr-un club al unui prieten, relateaza HotNews. Atacatorul se pare ca este unul dintre interlopii cu care Florin Salam a avut un conflict in urma cu 5 zile, in una din locatiile patronate de acesta. Cantaretul se afla in coma profunda la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Universitar de Urgenta, din capitala. Doctorii spun ca acesta are sanse minime de supravietuire si doar o minune il poate salva. Pentru mai multe detalii, click aici.

Cred ca acest email care circula deja de mai bine de 12 ore pe internetul romanesc si care, personal, mi-a ajuns in inboxul tuturor adreselor de email pe care le am publice, este cel mai “violet” spam/phishing pe care l-am vazut la noi in tara.

Si, spre surprinderea publicului obisnuit deja de vreo 2 ani cu aceasta exprimare pozitionata in mai bine de jumatate din titlurile presei online din Romania, click aici nu aduce mai multe informatii, ci un virus.

Sfat: mark as spam / delete mail. Florin Salam este bine sanatos.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments