Posted By Costin

Grant’s Whisky, prima campanie in social media din Romania


Grant’s Whisky, produs distribuit in Romania de Alexandrion Grup, a debutat in .ro cu o prima campanie in social media ce si-a propus sa aduca in prim plan povestile fiecaruia dintre noi si care s-a derulat intre 15 septembrie si 15 decembrie 2011.

grant's spune-ti povestea

Prin intermediul unei aplicatii dedicate, utilizatorii de Facebook au putut posta o poveste din viata lor (text, video, foto), campania fiind sustinuta de comunicarea pe wall-ul paginii de Facebook si implicarea a trei ambasadori, Cristina Bazavan, Marius Tudosiei si Adrian Ciubotaru (detalii si video aici).

Celor interesati de rezultatele campaniei, le semnalez studiul de caz publicat de catre companie, studiu in care puteti vedea atat mecanismul, prezentarea ambasadorilor, cat si rezultatele acesteia.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments