Posted By Costin

Huawei Sonic, hands-on review


Huawei U8650 Sonic

Huawei Sonic (U8550) este un telefon care s-a infipt bine intre Corby 2 (Samsung) si Wildfire (HTC). E un telefon care, desi nu impresioneaza prin specificatii, m-a lasat placut surprins (si m-a tot surprins de o luna) prin viteza, android 2.3 potrivindu-i-se ca o manusa.

Una, si cam singura parte negativa pe care i-am gasit-o, este camera foto. Nu am facut nicio fotografie, insa, ceea ce pot sa va spun fara nicio retinere este ca, pe masina, am o camera la numarul din spate care filmeaza de vreo 3 ori mai bine. Ideea e ca acea camera a costat ~100 euro (cu 200 de lei mai putin decat telefonul de fata). Puteti vedea un clip video filmat cu Sonic aici.

Over all, da, e un telefon pe care il recomand. Usor, touch screen, butoane virtuale mici, numai bun pentru o domnisoara cu fonduri mai subtiri, fara fitze de iPhone si care doreste o exeperienta destul de rapida (caci placuta oricum este :-)) in media sociale si pe email. Mai jos aveti si un clip de tip hands-on, pentru a-l vedea putin in actiune.

La evomag.ro costa 599 lei.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.