Lansări
Posted By Costin

magazin.acasa.ro, din septembrie 2011


magazin.acasa.ro

Una dintre lansarile care mi-au scapat pe finalul anului trecut este magazinul online al portalului acasa.ro (magazin.acasa.ro), portal de lifestyle, home&deco, parenting, retete culinare, gradinarit, vacante, informatii utile si servicii pentru casa si acasa.

Am aflat de el cu ocazia unei comunicari care semnaleaza succes inca din primul trimestru de la lansare, magazinul online atingand o rata de conversie de peste 2%. magazin.acasa.ro lucreaza cu alte magazine partenere precum aoro.ro, topshop.ro, luxurygifts.ro, shop4interior.ro, bioshoping.ro sau toytoy.ro

acasa.ro a raportat o medie de 1.470.000 de vizitatori unici pe ultimele 6 luni ale lui 2011, cu un record personal de trafic in luna decembrie, cand peste 1.700.000 de vizitatori au accesat acasa.ro.


Costin are 40 de ani și creează conținut din 2004. A gândit digital la Thinkdigital pentru 3 ani, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit) și Bakers Digital Communication (Managing Director), însă a dezvoltat și 2 jocuri MMORPG web based, cu unul dintre ele câştigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments