Posted By Costin

nikonisti.ro cauta fotografia lunii in 2012


nikonisti.ro a dat startul Se cauta fotografia lunii din 2012, un concurs care are 12 etape, cate una pentru fiecare luna, concurs care, la final, premiaza cel mai cel fotograf cu un kit Nikon 1 V1 cu obiectiv 1 NIKKOR VR 10-30mm, blit Speedlight SB-N5 si adaptor FT1.

Inscrierile fotografiilor se fac in cea de-a doua jumatate a fiecarei luni si vor exista doua voturi paralele, cu doua premii diferite: votul juriului, care desemneaza fotografia ce va aparea in calendarul Nikon 2013, si votul publicului, care va desemna premiul lunii, un produs sau serviciu oferit de organizator.

Tema de luna aceasta este “Iarna in oras”, inscrierile au inceput de 3 zile si se vor termina pe 31 ianuarie. Premiul lunii ianuarie este un trepied Velbon CX-888/F si se va anunta pe 29 februarie cand se va incheia votul public.

Fotografiile trebuie trimise pe adresa [email protected], atentie insa la urmatorul extras din regulament.(pagina de concurs este aici)

La concurs poate participa orice utilizator al unui aparat foto Nikon. Vor fi descalificate fotografiile realizate cu alte marci de aparate foto. Vor fi descalificate fotografiile ale caror proprietati au fost modificate pentru a impiedica identificarea modelului de aparat foto care a fost utilizat. Fotografia trebuie sa contina si EXIF-ul acesteia pentru a putea intra in concurs.

ART. 8. MODALITATI ADMISE DE POSTPROCESARE A FOTOGRAFIILOR
Fotografiile inscrise in concurs vor putea fi editate pe urmatoarele coordonate: luminozitate, contrast, saturatie, nivele de culoare si crop. Latura mare a fotografiei trebuie sa aiba minimum 2000 de pixeli, iar rezolutia trebuie sa fie de minimum 240 dpi.

Fotografia trebuie sa pastreze ratia originala la care a fost realizata (de exemplu 3:2). Nu vor putea fi folosite ajustari legate de unghiul de fotografiere (de exemplu indreptarea liniei orizontului), nu se pot adauga elemente straine in fotografie sau sterge elemente existente, nu sunt permise lipirea sau suprapunerea mai multor fotografii. Orice alt procedeu de postprocesare in afara de cele cinci elemente permise enumerate mai sus este interzis.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments