Posted By Costin

Noul design twitter.com, dependent de descarcarea ultimei versiuni a aplicatiei pentru mobil


Faina gaselnita pentru a nu intra in vrie serverele si pentru a testa un layout, care, fie forba intre noi, simplifica foarte mult activitatea celor care utilizeaza Twitter din browser, ascunzand/grupand sectiuni ce se folosesc destul de rar.

Pe scurt, cei care au instalat pe telefonul mobil ultima versiune a aplicatiei de Twitter pentru mobile (iOS si Android), primesc in mod automat acces la ultimul layout twitter.com, pentru userul pe care l-au folosit pe mobile.

Cateva imagini aveti mai jos, experienta, dupa cateva ore de “lucru” efectiv pe ea fiind una mult mai placuta decat vechea versiune.

Ultima versiune permite, intr-adevar, si embedarea tweeturilor despre care vorbeam intr-un articol precedent (in comentarii gasiti resursele necesare).


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments