Posted By Costin

O scurta recapitulare despre blogurile de nisa. Bonus: bani din blogging!


Anul 2012 a adus iarasi in discutie blogurile de nisa, acestea avand parte si de promovari “violente” (Andrei Rosca) inca de prin 2009. Ideea e ca, in mare parte, discutiile sunt cativa kilobiti de text inutil, ori directii clare de “asa nu”. Oarecum, mai nimic concret. Ma bucur totusi ca exista!

Insa, cum cineva trebuie sa vina si cu pozitivismul in industria asta, deseori radical de atotstiutoare, iacata-ma. Si, sarind peste “e greu”, cele mai celebre cuvinte din blogosfera, va anunt ca nu o duce rau deloc, in afara unei usoare oboseli pe care am acumulat-o eu in cei aproape 3 ani la foc continuu. Insa asta este alta discutie. 😀

Revenind, fiind si o noapte de vineri destul de rece ce anunta un weekend chill, la gura sobei, va propun cateva articole la fel de calde ca pe vremea la care au fost ele scrise. Sper sa va multumeasca atat ordinea, cat si informatiile.

Cum iti alegi nisa blogului?
Continutul de valoare inseamna succes pe termen mediu spre lung
5 motive pentru un blog de nisa
Blog: Iti identifici corect concurentii?
Blog: Iti identifici corect concurentii? (II)
2010, un an bun pentru bloggeri

Articole au fost extrase din eticheta bloguri de nisa, insa, ca bonus, va recomand weekend-ul asta sa rasfoiti si eticheta bani din blog. Sunt cateva zeci de articole care ar trebui sa va ofere destule informatii pentru o directie corecta.

Spor la scris si consecventa!


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments