Posted By Costin

Orange Romania: Acces la metroul bucurestean printr-un sms


Incepand de luni, 30 ian 2012, clientii Orange pot intra la metrou trimitand un SMS la 1700, confirmarea platii primind-o instant, tot prin SMS. Pretul unei calatorii este de 50 euro centi, doua calatorii 90 euro centi (mesajul este 2C), iar pentru 10 calatorii pretul este de 2.2 euro (mesajul este 10C).

Accesul in statie se face prin apelarea gratuita a aceluiasi numar de telefon si apropierea receptorului telefonului de validatoarele special instalate. In prima etapa, serviciul este disponibil in statiile Gara de Nord, Victoriei, Universitate, Petrache Poenaru, Timpuri Noi, Grozaveşti si Politehnica.

PS. In plus, incepand de marti, 1 februarie 2012, clientii Orange pot plăti prin SMS parcarea în zona amenajata la Ateneul Roman din Bucuresti. Numarul de telefon este 7577, tariful de 40 euro centi, sms-ul continand numarul masinii. 🙂


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments