Posted By Costin

PayPal, Visa, Google si Metro Cash&Carry ajung la ecoTim 2.0.12. Cine vrea sa mearga la Timisoara?


* Lista evenimentelor mediului online romanesc este disponibila pe evenimente.NET!

ecomTIM 2012

Gazduita de Hotel Timisoara pe 8-9 februarie, editia ecomTIM 2.0.12, cel mai important eveniment regional din Romania dedicat industriei e-commerce si marketingului online, ii va aduce in fata audientei pe Catalin Cretu (GM Visa Romania), Cosmin Costea (eCommerce Manager METRO Cash&Carry Romania), Mikołaj Zakrzewski (Business Development Manager PayPal), ori Dan Bulucea (Country Manager Google Romania).

Mai multe detalii despre programul evenimentului si invitati puteti afla pe ecomtim.ro, pagina evenimentului, inscrierile fiind disponibile aici.

2parale.ro ofera cititorilor refresh.ro o invitatie pentru prima zi a evenimentului, zi dedicata conferintelor, cea de-a doua zi fiind impartita in 2 module, fiecare modul cu cate 3 workshop-uri. Invitia o voi acorda prin tragere la sorti (duminica seara), intreprindere in care vor intra toti cei care vor lasa un comentariu sau vor da un tweet cu link catre acest articol (tweet-urile ajung in zona de comentarii).

Multumesc.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments