Posted By Costin

rtv.net in SATI


Ieri dupa amiaza au fost publicate rezultatele de trafic ale rtv.net, site-ul televiziunii care a ramas in Casa Presei Libere sub patronatul lui Sebastian Ghita, propietarul Asesoft, dupa ce Realitatea TV, cu tot cu realitatea.net, a trebuit sa plece din sediu.

Cu mici erori, cel mai probabil de implementare, rtv.net raporteaza 365.208 vizitatori unici in decembrie 2011, vizitatori ce au generat 714.287 de vizite si 1.816.269 afisari. Spun erori din cauza faptului ca zilnicele din decembrie sunt afisate din a doua jumatate a lunii si,insumate, dau 337.470 vizitatori unici.

RTV.net

Cel mai probabil lucrurile se vor linisti in ianuarie, cifre pe care, daca nu le vom afla vineri, 3 februarie, le vom afla pe 6. Neamtul e lenes. 🙂

Cu toate acestea, rtv.net se claseaza din prima luna pe locul 16 in categoria Stiri generale, categorie care in decembrie 2011 a avut 5 site-uri cu peste 2 milioane de vizitatori unici: stirileprotv.ro, adevarul.ro, realitatea.net, gandul.info si ziare.com.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments