Posted By Costin

Un iPad cade de la 30 km. Coafura rezista, gratie G-Form. La fel si camera GoPro Hero, gratie unei carcase de plastic :-)


De vreo cateva zile, pe internet circula un clipulet, cel de mai jos, facut de cei de la G-Form, o companie care construieste xtreme electronics cases and athletic pads. Este vorba despre un iPad pe care il urca la 30 de kilometri si-l asteapta sa se izbeasca de pamant, pentru a scoate in evidenta calitatile carcasei in care fusese incarcerat iPad-ul.

Well, atata nebunie pentru nimic. De carcasa a mai fost legata si o bara de sustinere pentru un Go Pro Hero. Care Go Pro Hero e bagat intr-o banala carcasa de plastic. Care Go Pro Hero si, respectiv, carcasa de plastic au supravietuit si ele, bine merci. Nimeni nu a observat insa si aspectul asta :-).


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments