Posted By Costin

Unde vedem un film pe internet in seara aceasta? dolcetv.ro, muvix.ro sau voyo.ro?


Daca raspunde vreunu vpl… si cunostem cu totii continuarea, primeste restrictie in a vizita refresh.ro pentru 273 de ani de aici inainte! 🙂 Haideti sa ne obisnuim cu cele 3 imagini de mai jos, zic. Nu strica un click pe fiecare dintre ele!

dolcetv.ro muvix.ro voyo.ro

Revenind. Cum de vreo 2 zile m-am incapatanat sa nu ies din casa, m-am tot invartit pe cele 3 site-uri care difuzeaza filme intr-un registru legal in Romania. Si cum nu v-a facut nimeni pana acum o trecere in revista, iata cateva detalii referitoare la modalitati de plata, preturi si oferta, despre cele 3:

– voyo.ro si dolcetv.ro ofera si abonamente. voyo.ro lunar, in valoare de 3 euro plus TVA si cu 7 zile gratuite in care puteti retrage plata, dolcetv.ro tot in valoare de 3 euro plus TVA, bani in care aveti la dispozitie oricare 33 de filme timp de 33 de zile.

– muvix.ro nu ofera astfel de abonamente, iar suma minima acceptata pentru o plata fiind de 5 euro. Preturile per film pornesc de la 0.6 euro si ajung la 3.13 euro, range la care veti gasi o suita destul de bogata de filme din 2011, care se termina cu Piratii din Caraibe.

– Daca alegeti plata prin SMS, doar pe dolcetv.ro puteti plati si din reteaua COSMOTE, pe langa Vodafone si Orange. Celelalte doua site-uri, voyo.ro si muvix.ro, ofera aceasta posibilitate de plata doar prin retelele de telefonie Vodafone si Orange.

– Filme gratuite? Dap. dolcetv.ro ofera 114. Gasiti o gramada de filme vechi si foarte vechi, inclusiv filmele copilariei mele, cel putin, cu Bruce Lee sau John Wayne :-)), multe desene animate (Felix the cat? :-D), insa am vazut si un film din 2006, De vorba cu Dumnezeu.

– Oferta voyo.ro (ProTV S.A.) contine 265 de filme, muvix.ro (Mediafax Group) ofera 241 de filme, , in timp ce dolcetv.ro ofera 269 de filme dintre care cele 114 gratuite, de mai sus.

Ajungand la voi acum :-), puteti povesti din experientele voastre cu cele trei site-uri de mai sus? Cum vi se pare oferta si filmele pe care le-ati vazut? Problemele pe care le-ati intampinat? In comentarii, va rog.

In plus…

Pe care dintre site-urile de mai jos il preferati pentru vizionarea de filme online?

View Results

Loading ... Loading ...

Si de ce?


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments