Posted By Costin

Vede cineva “Embed this Tweet”?


La mai bine de un an si jumatate de la lansarea Blackbird Pie, o aplicatie cu ajutorul careia bloggerii si jurnalistii puteau (pentru ca l-au ucis de vreo 2 luni fara avertisment) prelua posturile de pe reteaua de microblogging cu embed, eliminand astfel munca de a prelua, edita si posta capturi de pe Twitter in cadrul articolelor, Twitter lanseaza o modalitate mult mai curatica.

Nu astazi. Astazi se fac deja vreo 4 zile in care m-am tot uitat dupa fatidicul text “Embed this Tweet” de care amintesc aici, via Let’s Fly: Embeddable Tweets, articolul publicat pe 5 ianuarie. Si, oricum, se pare ca noua metoda prin care se pot embeda tweet-uri whatevaruieste libera si nevatamata de pe la jumatatea lunii decembrie.

Il vede cineva sau mai dureaza pana cand updateul se propaga si pentru muritorilor de rand?


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments