Posted By Costin

3 ani


Vineri, refresh.ro a implinit 3 ani de cand, zi de zi, a semnalat stiri, noutati si evenimente off-line, a publicat analize, studii si interviuri, acoperind majoritatea actiunilor din industria online din Romania. De asemenea, de-a lungul celor 3 ani de existenta in peisajul .ro, refresh.ro a testat majoritatea gadget-urilor importante ce au trecut granitele acestei tari.

3 ani, 881,261 de vizitatori unici, 92% din Romania (Italia, Republica Moldova, Germania si Spania intregind un top 5), 3.790 articole ce au generat 2,751,811 afisari, 3 cele mai longevive parteneriate cu un blog romanesc (okazii.ro, cu peste 2 ani de parteneriat, emag.ro si evomag.ro, cu cate 1 an de parteneriat fiecare) si peste 35k euro incasari.

Sa ne auzim si la anul.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments