Posted By Costin

4 studii despre media sociale din Romania, o singura zi: 28 februarie


Dupa doi ani in care s-a plimbat prin Timisoara, Cluj-Napoca (de doua ori), Iasi si Sibiu, a venit si randul Bucurestiului sa gazduiasca Social Media Summit, un eveniment despre retele sociale si strategii de marketing prin social media organizat de catre Revista Biz.

Social Media Summit

Acesta va avea loc in data de 28 februarie, la Hotel Howard Johnson, si va prezenta rezultatele a 4 studii despre social media realizate in exclusivitate pentru acest eveniment:

1. Social Media Brand Path – ale carui rezultate vor identifica directiile ideale de comunicare a brandului in retelele sociale si vor oferi companiilor posibilitatea sa verifice daca mesajele de comunicare adoptate pana in prezent se potrivesc cu brandul clientului. (Unlock Market Research)

2. Social media si presa online – un studiu care va raspunde intrebarilor Care este impactul bloggerilor in media? Cum sunt bloggerii preluati in presa online? (Treeworks)

3. Campanii social media made in Romania – un studiu ce va evidentia campaniile care s-au facut in social media pana in prezent, din ce domenii, ce bloggeri au fost implicati si directiile de dezvoltare ale pietei. (Blogal Intiative)

4. BR 2011 – un raport realizat de catre refresh.ro ce-si propune sa redea profilul bloggerului roman, tipurile de bloguri, subiectele dezbatute si tipurile de content generat, traficul blogurilor, veniturile generate de acestea, investitiile facute in ultimul an si canalele sociale pe care bloggerii din Romania sunt prezenti.

Detalii despre inscriere sunt disponibile pe site-ul evenimentului (pentru bloggerii e gratuit, pentru reprezentantii companiilor inscrierea este de 50 euro + TVA). Lista speakerilor confirmati o puteti gasi aici.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments