Posted By Costin

B1 TV, live pe iPhone / iPad (download)


In urma cu 2 saptmani, b1.ro lansa o aplicatie pentru iPhone, aplicatie care, intre timp, se pare ca a ajuns pe primul loc in topul descarcarilor din AppStore in categoria news, devansand aplicatiile Stirile Pro TV, Realitatea TV, HotNews, TVR Info, Gandul, Ziarul Financiar, dar si aplicaţiile BBC, CNN sau Discovery.

Ce mai, un succes. Si sunt sigur ca “Descarcă GRATUIT aplicaţia B1.ro din magazinele online de profil” va purta, incepand de ieri, eticheta “antologica”. Zici ca-i o freza agricola pe care o gasiti in magazinele de profil.

Una peste alta, aplicatia nu-i rea deloc. Am testat-o in urma cu cateva minute pe iPad si m-a suprins destul de placut prin simplitate, avand 4 sectiuni mari si late: stiri, cautare, live video si audio, si prin faptul ca se misca super rapid.

Ca fapt, live-ul a pornit instant, Cristoiu agravandu-mi insa insomnia :-). Aveti mai jos cateva imagini ale aplicatiei, cei care viziteaza refresh.ro de pe iPad ori iPhone o pot descarca de aici (poate ajunge link-ul si pe b1.ro, in loc sa ne trimita-n papusoi).

PS. Nu pot sa trec cu vederea faptul ca b1.ro a fost relansat. Nu am reusit sa-mi dau seama cand a comis-o, pe site nu am gasit nicio mentiune in acest sens. Relansarea precedenta s-a petrecut odata cu relansarea postului de televiziune.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments