Posted By Costin

BCR, 20% din mentiunile din social media romaneasca (financiar-bancar)


Conform unei analize facute de ZeList pe sectorului financiar bancar in social media din Romania, analiza in care sunt prezentate informatii cantitative despre vizibilitatea principalelor institutii din Romania, a societatilor de investitii financiare, a companiilor de asigurari si a principalilor bancheri, precum si raportarea acestora la concurenta, BCR genereaza ~20% din totalul apaitiilor corelate acestui mediu.

De asemenea, ASTRA Asigurari se afla pe primul loc in topul discutiilor romanilor in materie de companii de asigurari, SIF Oltenia este cea mai vizibila societate de investitii financiare in mediul online, iar guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, si consilierul sau, Adrian Vasilescu, genereaza de aproape 10 ori mai multe aparitii decat ceilalti bancheri analizati.

Mai multe detalii puteti afla in prezentarea de mai jos.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments