Posted By Costin

BR 2011, raportul blogosferei romanesti


Cu o pauza de un an de zile, in 2010, anul acesta m-am inhamat din nou la realizarea studiului BR 2011, studiu ce-si propune sa redea profilul bloggerului roman, tipurile de bloguri, subiectele dezbatute si tipurile de content generat, traficul blogurilor, veniturile generate de acestea, investitiile facute in ultimul an si media sociale pe care bloggerii din Romania sunt prezenti.

Studii demografice

Studiul pastreaza in linii mari directiile BR 2009, la care am adaugat judetul, am lucrat putin la fine tunning pe partea de incasari din blogging de pana in 10,000 de euro pe an si am adaugat si intrebari despre Facebook. chestionarul plecand deja catre un grup de 43 de persoane.

Chestionarul a plecat deja catre un grup de 43 de persoane, urmand ca, in cursul acestei saptamani, acesta sa ajunga in inboxul a inca ~100 de persoane, dupa care va fi facut public pe o perioada de inca o saptamana, cel mult 2. Ca si in urma cu 2 ani de zile, rabdare va cer. Sunt decat un blogger.:-)

Multumesc!

PS. Pentru nostalgici, ori pentru cei care nu erau prin preajma in 2010, am inserat mai jos meniul rezultatelor studiului realizat in urma cu 2 ani de zile.

Navigare BR 2009: Introducere | Ziua 1 | Ziua 2 | Ziua 3 | Ziua 4 | Ziua 5 | Ziua 6

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments