Posted By Costin

Campaniile saptamanii 13-19 februarie din blogosfera romaneasca


Nota explicativa: Urmatorul articol este scris de Carmen Albisteanu, Creative service la NEXT Advertising. Arhiva articolelor saptamanale scrise de Carmen este disponibila in cadrul etichetei campaniile saptamanii in blogosfera.

Carmen AlbisteanuLinkedIn | Facebook | Twitter | Blog


Stim cu totii ca blogging-ul e un “job” 24/24, dar si bloggerii sunt oameni, deci au nevoie de somn. Despre cat de bine dorm si cum le influenteaza saltelele clitatea somnului au scris, intr-o campanie pentru Dormeo, Cristian China-Birta,Alex Negrea, Vlad Petreanu, Daniela Petrescu si Cabral Ibacka.

Campania vALLuntar a editurii ALL a strans asa de multe recenzii, incat mi-e greu sa tin pasul cu ele. E de bine. Inseamna ca bloggerii mai si citesc, nu se ocupa doar cu scrisul. Iata cine a mai scris recenzii saptamana trecuta: Simona Criste, Ionut Pavel, Valentina Roman, Cezar Vasile, rozsaunu.ro, Alice, Oana, talentedenazdravani.ro, Bogdan Doicin si subsemnata.

Momentul ala cand intri de la rece la cald, ti se aburesc ochelarii si nu mai vezi nimic…e insuportabil. Pe asta au mizat si cei de la Essilor, care au promovat lentilele anti aburire Optifog organizand un eveniment pentru bloggeri. Au fost acolo Alina Constantinescu, Victor Kapra, Daily Cotcodac, Claudiu Ciobanu, Sabina Cornovac, Marius Matache, Ionut Bunescu, Alin Pandaru, Andrei Cismaru, Anne-Marie Chelariu, Stefan Murgeanu, Cristian China-Birta, gurmandino.ro, Simion Nicusor si Carmen Rusu.

Ca sa-i mai faca sa uite de sesiune, Orange a organizat un concurs pentru studentii de la ASE. Studentii care s-au inscris pentru a primi notele de la examene prin SMS pot castiga un telefon HTC Cha Cha. Detalii la Razvan Pascu, Elena Ciric, idevice.ro si umbluliber.com.

In cinematografe a inceput sa ruleze filmul “O saptamana cu Marilyn” si am gasit pe cateva bloguri atat recenzii ale filmului, cat si invitatii pentru cititori. Daca va tenteaza, intrati la Raluca Popa, Auras Mihai Geambasu, Ruxandra Predescu, Anne-Marie Chelariu, Claudia Tocila, Cristian China-Birta si Radu Oncescu.

Pentru a lansa cum se cuvine in blogosfera noul Mirinda cu suc de mere, bloggerii au fost invitati sa se joace de-a Robin Hood. Cum? Aflati chiar de la ei: Bogdan Dascalescu, Marian Ionescu, Valentin Bosioc, Marius Matache, Bogdan Epure, Auras Mihai Geambasu, Alin Pandaru, Razvan Baciu si Anca Duma.

Denisa Bargau si Daily Cotcodac au scris despre ofertele celor de la Cartusel si despre un concurs care s-ar putea sa va faca cu ochiul.

O alta lansare cu bloggeri a fost organizata de Douglas, pentru parfumul Kokorico de Jean Paul Gaultier. Au plecat de acolo mai frumos mirositori Andrei Cismaru, Daniel Papa, Cristian China-Birta, Radu si Marian Ionescu.

Tot saptamana trecuta, Diana Oancea, Elena Ciric, Raluca Popa si cu mine am scris despre “Hand Held” un documentar despre un fotograf american care a imortalizat povestea copiilor din orfelinatele romanesti din 1990 si de atunci ajuta copiii romani din familii sarace.

La Pro TV a inceput un nou sezon din Romanii au Talent, iar cativa bloggeri au avut ocazia sa vada prima emisiune in avanpremiera: Cristian Dorombach, Elena Ciric, Toma Nicolau si, evident, Andi Moisescu.

Blogal Initiative a pornit o campanie pentru Agricola Bacau, in care declaratiile culinare va pot aduce premii.

Joi, in club Vivid, a fost concert 2 zece band, powered by Obiceiuri Sanatoase. A fost o petrecere cu muzica live si voie buna, despre care au scris Raluca Popa, Oana Bratila, Alin Pandaru, Andrei Cismaru, mahmur.info, Sabina Cornovac, Radu Dumitru, Matilda Tanascov, Diana Oancea, Ciupercutza, Daniel Papa, Oana Rosca, Aleka Sarah Vladareanu, Corect Lifestyle, iconcert.ro, Raluk.ro, Casa cu nuci, Chocolate Follie, A strange creature’s blog, Bogdan Epure si subsemnata. Tot la obiceiuri sanatoase se incadreaza si partida de squash anuntata de Oltea Zambori, dar si ora de Zumba la care a fost Andreea Ursu.

Ford Focus a iesit Masina Autovot 2012, cu cele mai multe voturi din partea bloggerilor. Daca vreti sa vedeti si ce alte masini au ocupat locuri onorabile in top, intrati la Andrei Cismaru, Sorin Grumazescu, Daniel Papa, Cristian Lupulescu, Marius Matache si pe automarket.ro.

La Marie Jeanne Schweffer si la Ana Musat am gasit doua articole despre Lactofiltrum eco, un supliment alimentar probiotic.

Andreea Burlacu a scris despre campania “Eu cum ajung la scoala” a celor de la World Vision Romania. Organizatia face o strangere de fonduri pentru a cumpara doua autocare cu ajutorul carora copiii din zonele izolate sa poata ajunge mai usor la scoala. Daca vreti sa va implicati, gasiti detalii pe blogul Andreei.

Alex Mihaileanu a scris despre serviciul Unicredit de incarcare a cartelelor de telefon direct de la bancomat.

Dragos Schiopu are un nou concurs organizat cu Libris.

Razvan Pascu a scris despre un nou concurs Interra Travel, in care puteti castiga o plimbare la Praga.

Florin Grozea a oferit doua invitatii la nights.ro awards.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments