Lansări
Posted By Costin

Campaniile saptamanii 20-26 februarie din blogosfera romaneasca


Nota explicativa: Urmatorul articol este scris de Carmen Albisteanu, Creative service la NEXT Advertising. Arhiva articolelor saptamanale scrise de Carmen este disponibila in cadrul etichetei campaniile saptamanii in blogosfera.

Carmen AlbisteanuLinkedIn | Facebook | Twitter | Blog


In seara asta are loc avanpremiera filmului “Tatal fantoma“, de Lucian Georgescu, avandu-l pe Marcel Iures in rol principal. Trailerul filmului si alte detalii pot fi gasite la Raluca Popa, Corina-Maria Scheianu, Bogdan Epure, Cristian China-Birta, Andressa si raluk.ro.

Dentestet a lansat un concurs cu un premiu impresionant: un smile makeover in valoare de 5.000 de euro. Din campanie fac parte Titus Capilnean, Bobby Voicu, Alex Negrea si Doru Panaitescu.

Cei tentati sa se inscrie la School for Startups au inca un plus de trecut pe lista inainte de a lua decizia. Alex Negrea si Victor Kapra ofera reduceri de la taxa de inscriere cititorilor lor.

Spre sfarsitul saptamanii, fabrica Danone si-a deschis portile si cisternele cu lapte pentru un grup de bloggeri curiosi. Unii spun ca a fost ca la muzeu, altii au comparat vizita cu How it’s made. Mai multe aflati la Oltea Zambori, Ana Musat, Radu Dumitru, Ruxandra Predescu, Ariel Constantinof, Tudor Popa, Valentin Bosioc, Vlad Cucu, Claudiu Ciobanu, Sebastian Bargau, Augustin Radu, Dragos Asaftei si la Denisa Bargau.

Ruxandra Predescu, Cristian China-Birta, Anca Duma si Monica Olteanu au fost la repetitiile organizate de Holograf pentru concertul de lansare a albumului “Love Affair”. Pe blogurile lor gasiti povestile si ingredientele care aduc mii de oameni la concertele trupei.

Am mai gasit impresii de la sesiunea de tras cu arcul organizata cu ocazia lansarii Mirinda de mere. Au mai scris pe tema asta Raluca Popa si Andreea Burlacu.

De Dragobete, filmul Puss in Boots a fost lansat pe DVD, cu tot cu un scurtmetraj amuzant pe care il puteti vedea la Alin Pandaru, Auras Mihai Geambasu si Sabina Cornovac.

Filmul saptamanii in blogosfera a fost The Artist, o pelicula muta, alb-negru, care a strans impresii foarte bune si un premiu Oscar pentru cel mai bun film. Gasiti recenzii ale filmului la Vlad Petreanu, Ruxandra Predescu, Andreea Burlacu, Andrei Cismaru, Auras Mihai Geambasu si George Toma.

Tot saptamana trecuta a fost Digital Marketing Forum, despre care puteti citi la Cristian Manafu, dar si la bloggerii care au transmis live: Andra Zaharia, Monica Tarta, Sabina Cornovac, Emil Dragota si Valentin Vesa.

Muzeul farmaciei din Cluj a avut o campanie simpatica in perioada sarbatorilor iubirii. I-a “momit” pe bloggeri cu un asa-zis elixir al dragostei a carui reteta urma sa fie dezvaluita de Dragobete, oricui venea in vizita la muzeu. Daca sunteti curiosi ce contine elixirul si ce s-a intamplat la muzeu, aflati la Ovidiu Sirb, Gabriel Aldea, Denisa Bargau, Radu Bazavan, Robert Katai, Andreea Ursu, Oltea Zambori, Ioana, Gabriel Oana, Teodora Neagu, Laurentiu, lilisor.net, Ovidiu Blag, Cristina Putan, Andrei Crivat, Dragos Mone, Marius Perijoc, Dan Olteanu si Bogdan Besliu.

Cristian Manafu, Cabral Ibacka, Cristian Dorombach, Cristian China-Birta si Dan Dragomir promoveaza site-ul pentru mobil m.0salvamont.ro, cu informatii despre vreme, trasee, partii si cabane montane din Romania. Site-ul este facut de Vodafone, iar bloggerii au si un concurs pentru cititori.

Pentru campania Activia, Denisa Bargau a scris despre inca un obicei sanatos: mersul la dentist. Gasiti la ea cateva sfaturi pe care ar trebui sa le urmati daca nu va doriti dureri de cap (mai bine zis, de masele). Tot pe sanatate a mers si Andreea Ursu, care a scris despre doua teste pe care fiecare femeie trebuie sa si le faca anual.

Radu Bazavan si Andrei Crivat au scris despre dresoruldelei.ro, un portal de educatie financiara care ii ajuta pe utilizatori sa isi administreze mai bine bugetul personal. Gasiti detalii si trucuri de economisire pe blogurile lor.

Ruxandra Predescu a oferit un volum din “Totul despre Oscar”, premiu care a mers la cititorul care a nimerit cele mai multe premii inainte de gala.

Violeta’s Vintage Kitchen a implinit 4 ani, iar bloggerii i-au facut o vizita. Au scris despre restaurant Andressa, Cristian Sutu, Vlad Petreanu si Mihai Dobrovolschi.

Raluca Popa participa la o campanie Sprider si ofera prin concurs o tinuta cumparata de la unul dintre magazinele lor.

Razvan Pascu are un concurs in care ofera ghiduri turistice pentru 6 destinatii numai bune de vizitat in vacanta de vara.

Adidas a lansat noul echipament al echipei nationale de fotbal, despre care au scris Cristian China-Birta, Cristian Dorombach, Cetin Ametcea si Toma Nicolau.

Dan Dragomir a scris despre o noua campanie Cosmote – Joci si pierzi ca sa ai noroc in dragoste.

Dragos Schiopu a lansat o noua campanie pentru evomag.ro, cu premii pentru bloggerii participanti.

In weekend, clubul Fratelli a gazduit o petrecere organizata pentru lansarea Finlandia Black Currant. N-am putut ajunge, dar sursele mele zic ca petrecerea a tinut pana dimineata. 🙂 Deocamdata am gasit doar un articol despre eveniment, la Anne-Marie Chelariu, dar probabil mai dureaza pana se dezmeticeste toata lumea.

Trei crai si o craiasa de la rasarit au plecat la Londra, la TMF&A. E vorba de Auras Mihai Geambasu, Bogdan Dascalescu,Marian Ionescu si Flavia Giurgiu. Asteptam noutati.


Costin are 40 de ani și creează conținut din 2004. A gândit digital la Thinkdigital pentru 3 ani, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit) și Bakers Digital Communication (Managing Director), însă a dezvoltat și 2 jocuri MMORPG web based, cu unul dintre ele câştigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments