Posted By Costin

Campaniile saptamanii 30 ianuarie – 5 februarie din blogosfera romaneasca


Nota explicativa: Urmatorul articol este scris de Carmen Albisteanu, Creative service la NEXT Advertising. Arhiva articolelor saptamanale scrise de Carmen este disponibila in cadrul etichetei campaniile saptamanii in blogosfera.

Carmen AlbisteanuLinkedIn | Facebook | Twitter | Blog


La inceputul saptamanii trecute a avut loc gala Haineken – Most dateable bloggers, cu podiumul ocupat de Andi Moisescu, Ionut Bunescu si Adrian Monoranu. Daca n-ati aflat inca clasamentul si detaliile de la party, le gasiti la Andi Moisescu, Adrian Monoranu, Sana Nicolau, Ruxandra Predescu, Alin Pandaru, Cristian Dorombach, Cristian China-Birta, Sabina Cornovac, Andreea Ursu, Cristina Bazavan, Tudor Popa, Bogdan Epure, Raluca Popa, Ionut Bunescu, Mircea Mester si mahmur.info.

La capitolul obiceiuri sanatoase din campania Activia am avut saptamana trecuta cateva articole despre calendarul “Superfete din social media” si nu numai. Curiosii sa intre la TVdece, Oltea Zambori, Andreea Ursu, Raluca Popa, Daniel Papa si Ruxandra Predescu.

Daca va calca pe nervi momentele in care ramaneti fara internet, e posibil sa va intereseze modem-ul Cosmote MF60 prin care va puteti crea propria retea Wi-fi. Mai multe puteti citi la Radu Dumitru, Vlad Petreanu, Dan Dragomir, Daily Cotcodac si Alex Mihaileanu.

Stiti ce e aia electrostimulare? Dar fast slim sau vacuum? Nu sunt feluri de mancare straine, ci niste proceduri de slabire despre care au scris Corina Maria Scheianu, Anca Duma si Sabina Cornovac. Fiecare are cate un concurs cu premii in vouchere la salonul Glamour.

Discutia despre motivele pentru care se bea berea, initiata de Ciuc, s-a prelungit si saptamana trecuta pe bloguri. Adrian Ciubotaru si Marius Matache au facut un rezumat al celor mai importante momente din dezbatere.

Marele mister mare care a durat vreo doua saptamani legat de #ziuaZ a fost dezvaluit joi seara, la petrecerea organizata cu ajutorul a 5 bloggeri. Era vorba despre lansarea Zonga, o colectie impresionanta de muzica ce poate fi ascultata legal, cu sau fara acces la internet, care va fi disponibila din aprilie. Rar mi-a fost dat sa vad atat de multi bloggeri intr-un loc, iar unii erau atat de bine costumati incat nu i-am recunoscut 🙂

Despre cum a fost la petrecere si despre ce face Zonga s-a scris foarte mult si nu garantez ca am gasit toate articolele, dar iata la cine am citit: Oana Bratila, Ruxandra Predescu, Mircea Mester, Denisa Bargau, Sebastian Bargau, Claudiu Ciobanu, Daily Cotcodac, Radu Dumitru, Daniela Petrescu, Andra Zaharia, Andrei Cismaru, Tehnodiva, Cristina Bazavan, Elena Ciric, Cristian Manafu, Victor Kapra, Cetin Ametcea, Valentin Bosioc, Marius Matache, Alex Mihaileanu, Andrei Crivat, Sana Nicolau, Vlad Petreanu, Alex Tunaru, Roxana Precu, Corina Maria Scheianu, Sorin Rusi, Cristian China-Birta, Dan Dragomir, Radu Dumitru, Laurentiu Buica, Florin Grozea, Cristian Dorombach, Dragos Schiopu, Ionut Bunescu, Diana Oancea, Daniel Papa, Bogdan Epure, Andreea Burlacu, Anne-Marie Chelariu si Alina Constantinescu.

Blogal Initiative desfasoara o campanie pentru magazinul F64, cu marele premiu constand intr-un weekend la Venetia.

Andra Zaharia a scris despre cosmeticele bio Sante, intrate recent pe piata din Romania.

Pe Ionut Bunescu probabil l-a tinut febra musculara mai mult si de aceea a scris cu putina intarziere despre meciul echipei FC Freshness, organizat de Head&Shoulders. Tot el are pe blog un concurs in care da o invitatie dubla la avanpremiera Star Wars – Amenintarea Fantomei. La acelasi film puteti castiga o invitatie si pe blogul Sabinei Cornovac.

Tot la capitolul concursuri, Ana Musat are un concurs de Valentine’s Day pentru cititoare, in care ofera ca premiu o placa de intins parul.

Cititi-l pe Valentin Bosioc daca va intereseaza ce misca la Wellness Show 2012, pentru ca e partener media al evenimentului.

Cristian China-Birta a facut live texting de la competitia Smart IT.

Am mai gasit doua articole despre dezmatul culinar organizat de Unilever pentru a promova 8 noi sosuri: au mai scrisIonut Bunescu si Iuliana.

Radu Dumitru a facut o lista de 10 lucruri pe care le putem face pentru a avea un calculator mai rapid, articol sponsorizat de Bitdefender.

Adrian Ciubotaru s-a alaturat bloggerilor care au votat masina anului 2012 in cadrul Autovot, la categoriile “masini premium” si “masini accesibile”.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments