Posted By Costin

Campaniile saptamanii 6-12 februarie din blogosfera romaneasca


Nota explicativa: Urmatorul articol este scris de Carmen Albisteanu, Creative service la NEXT Advertising. Arhiva articolelor saptamanale scrise de Carmen este disponibila in cadrul etichetei campaniile saptamanii in blogosfera.

Carmen AlbisteanuLinkedIn | Facebook | Twitter | Blog


De Ziua Indragostitilor, la Cluj e mare lansare mare. Se sarbatoresc doua televiziuni noi si platforma online asociata lor (Transilvania Live, Transilvania Look si Transilvania Tube). Au scris despre concertul de lansare si despre motivele petru care iubesc Transilvania: Radu Bazavan, Robert Katai, Vlad Cucu, Gabriel Aldea, Alexandru Tabalae, Dan Ciulea, Gabriel Oana, Vlad Chichisan, Robin Molnar, Vasile Manu, Marius Perijoc, Daniel Rus, TVdece, Sigina, Bogdan Besliu, Lorand Minyo, Teodora Fegari si Dan Olteanu.

De Ziua Sigurantei pe Internet, Cosmote a lansat o campanie in care isi propune sa ii educe pe parinti cu privire la pericolele la care sunt expusi copiii online. In ce consta aceasta campanie puteti afla la Ruxandra Predescu, Oltea Zambori, Claudiu Ciobanu, Radu Dumitru, Victor Kapra, Dan Dragomir, Vlad Petreanu, Oana Bratila, Ciprian Dragomir, TVdece si Andreea Ursu.

A curs cu invitatii la filme pentru bloggeri saptamana trecuta. Unul dintre ele este War Horse, despre care pana si Auras Mihai Geambasu a avut cuvinte de lauda. Mai gasiti review-uri la Anne-Marie Chelariu si la Elena Ciric.

Un alt film care a adus bloggerii la cinema saptamana trecuta este Journey 2: The Mysterious Island. Daca vreti sa-l treceti pe lista “de vazut in weekend”, ar fi bine sa cititi intai despre film la Andra Zaharia, Sabina Cornovac, Raluca Popa,Titus Capilnean, Valentin Bosioc si pe raluk.ro.

Si ca sa pastram tema, am citit ca in cinematografe s-a lansat Star Wars, in varianta 3D. Daca sunteti fani sau doar curiosi, puteti afla mai multe la Radu Dumitru, Sabina Cornovac, Cetin Ametcea, raluk.ro, Bogdan Epure, Bogdan Cojocaru, Laura Toma si Liana Mitroi.

Sambata viitoare, Ministry of Sound vine la Arenele Romane. Daca va plac Global Deejays si vreti sa-i vedeti in actiune, va anunt ca blogurile abunda de invitatii. Le puteti castiga la Alin Pandaru, Corina-Maria Scheianu, Anne-Marie Chelariu, Ionut Bunescu, Florin Grozea, Andrei Basoc, Toma Nicolau, Andrei Basoc, Andra Zaharia si Cosmin Tudoran.

In preajma Valentine’s Day, Bitdefender a lansat o aplicatie care detecteaza “virusii” dintr-o relatie. Un fel de Doctor Love, as putea zice :). Mai pe larg despre subiect au scris Raluca Popa, Marie-Jeanne Schweffer, Denisa Bargau, Andreea Ursu, Cristian China-Birta, Lavinia Biberi, Lucia, Diana Stoleru, Andreea Retea si Ioana Macoveiciuc.

La sfarsitul saptamanii, la Cluj a avut loc o noua editie a evenimentului “din on in off“, cu discutii pe tema blog branding-ului. Detalii puteti citi la Dragos Alexa, Andrei Dobra, Robert Katai, Tibi Farcas si Gabriel Oana.

Cartile de la editura ALL au ajuns deja la bloggerii care au dorit sa se implice in campania vALLuntar, asa ca saptamana trecuta am mai citit despre cartile pe care si le-au ales Ruxandra Predescu, Oana Bratila si Bogdan Antohe.

Si Nivea a pornit o campanie legata de Valentine’s Day, provocand cateva bloggerite sa rememoreze cele mai placute amintiri din arhiva zilelor de 14 februarie traite. Am gasit articole pe tema asta la Ana Musat, Oana Bratila, Andreea Patrascu, Andreea Retea si Sabina Cornovac.

Concursul Autovot 2012 continua sa stranga nominalizari din partea bloggerilor pentru cele mai bune masini ale anului 2011. Saptamana trecuta au mai votat Andrei Cismaru, Alin Pandaru, Bobby Voicu, Marius Matache, Marius Ovidiu Calugaru, Vlad Balan si Marian Ionescu.

Tot pentru a sarbatori dragostea, Heineken a lansat o aplicatie numita Serenade. Aceasta transforma cantecul indian din reclama Heineken intr-o serenada personalizata pe care o puteti oferi de Ziua Indragostitilor. Detalii gasiti la Cristina Bazavan si la Andreea Ursu.

La Cirque du Soleil am fost abia duminica. Pana atunci, am citit informatii din backstage la Ruxandra Predescu(bloggerul oficial al evenimentului) si la Cristina Bazavan.

Din categoria obiceiuri sanatoase Activia, am citit la Raluca Popa despre spectacolul de opera Nunta lui Figaro.

A trecut o saptamana si jumatate de la petrecerea Zonga, timp in care mai multi bloggeri au apucat sa testeze serviciul. Saptamana trecuta, despre Zonga au mai scris Radu Dumitru, Ana Matei, Matilda Tanascov, Bogdan Doicin, David Pripas,Daily Cotcodac, Bobby Voicu si Tudor Popa.

N-o sa va vine sa credeti, dar Radu Bazavan tine cu mincinosii. Saptamana trecuta a premiat una dintre cele mai mari minciuni pe care le-am citit vreodata.

Razvan Pascu s-a implicat intr-un nou caz social, pentru a ajuta un copil cu autism.

In weekend, Auras Mihai Geambasu si Cristian Dorombach si-au luat blogurile in bagaj si au plecat la Poiana Brasov, la invitatia HP. Pe blogurile lor gasiti “sumarul activitatilor” :).

Dan Dragomir, Alex Radescu si imidoresc.ro au organizat concursuri in care pun la bataie cate un media player Phillips HMP5000.

Florin Grozea a oferit doua invitatii la B’estfest 2012 si inca doua la concertul Directia 5 de pe 14 februarie.

Vodafone are o oferta noua pentru abonamentele business, despre care puteti citi mai multe la Victor Kapra si Dan Dragomir.

De saptamana trecuta am ramas datoare cu meciul de fotbal organizat de Head&Shoulders cu clubul de fotbal al bloggerilor, FC Freshness. Meciul a facut parte dintr-o campanie mai mare, despre care au scris Auras Mihai Geambasu, Marian Ionescu, Alin Pandaru, George Toma, Alex Tunaru, Andrei Cismaru, Radu Restivan, sportmeet.ro, Mircea Mester, Cezar Vasile, Lucian Petrescu, Marius Matache, Bogdan Dascalescu, Toma Nicolau si Claudiu Petre.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments