Posted By Costin

Ce seriale faine ati mai prins pe vplay.ro?


http://twitter.com/ecostin

JOS BASESCU! Scuze domnule presedinte, sunt apoltic convins, nu ma duc la vot, ma descurc, multumesc frumos de intrebare, insa pare un mesaj de protest destul de populist in perioada asta si trebuia sa-mi descarc si eu, public, frustrarea in vreun fel.

Revenind, Mihai Dobrovolschi (director de programe si vocea postului de radio Guerilla, realizatorul emisiunilor „Marca Inregistrata” (TVR) – funny nu? :-), „Dobro urban” (TVR)) se implica putin in manifestarea anti-ACTA si intreaba: Ce seriale faine ati mai prins pe vplay? Dar de la Californication, Office, Shameless, rules of engagement in sus va rog. Uite, am dat si eu.

* via Dragos: Daca furi un pic, esti hot. Daca furi mai mult, esti smecher. Daca furi extrem de mult, esti respectabil. Un exemplu din online: VPlay.

PS. Ca sa stiti, de azi incepand, piratez. Nu Windows, caci inca nu i-am dat de cap celei de-a saptea licenta pe care am cumparat-o din banii mei. Ma gandesc eu si va anunt. Cel mai probabil filme, sa fiu in trend. Timp sa am, doar am castigat un televizor LG, nu, Cristi? 🙂


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments