Posted By Costin

Comisia Europeana are nevoie de 3.000 de romani pentru a verifica ISP-urile


Comisia Europeana (CE) a lansat un studiu de amploare pentru a confirma vitezele reale furnizate consumatorilor de Internet in banda larga, din toate cele 27 de state membre UE, a care a adaugat si Islanda, Norvegia si Croatia.

Studiu ale carui rezultate vor duce la cresterea investitiilor directe ale CE in majorarea vitezei de trafic si vor sustine programul european Digital Agenda, prin furnizarea de informatii despre calitatea seriviciilor livrate catre consumatori.

Studiul va masura vitezele in banda larga prin distrubuirea catre voluntari a unui dispozitiv care se instaleaza la conexiunea de internet a acestora. Pentru a obtine date statistice cat mai reprezentative, studiul are nevoie de 100.000 de voluntari, dintre care 3000 din Romania.

Altfel spus, cine are nevoie de un router wi-fi TPLINK sa apeleze cu incredere aici. Primii 1000 de participanti inscrisi au sansa de a intra in cursa (prin tragere la sorti) pentru un iPad2. 🙂


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments