Posted By Costin

Dilema Veche: Cat mai costa o cafea sau un buchet de flori?


dilema veche

Cu aceste intrebari-teaser ce branduiesc homepage-ul site-ului, Dilema Veche anunta introducerea platii cu abonament a continutului publicat in editia online, dilemaveche.ro. Variantele identificate precum si solutia pe care o propune publicatia sunt disponibile aici.

Pe scurt, gratuite vor mai fi doar 12 articole din fiecare editie si cateva rubrici exclusiv online. Pentru a avea acces integral la intreg continutul publicat pe dilemaveche.ro se va percepe o taxa de 3 euro pe luna, ori 21 de euro pe an.

Plata online intra in vigoare in 15 februarie, insa, timp de o luna de zile, noua platforma va putea fi testata in mod gratuit. Mai multe detalii sunt disponibile in interviul de pe theindustry.ro.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments