Posted By Costin

ejobs.ro, cel mai iubit site romanesc


eJobs.ro

Potrivit topului “Emotional Branding”, un studiu de piata realizat de 360insights (si citat de zf.ro), un studiu ce reda topul marcilor care au reusit sa creeze o legatură imbatabila cu consumatorii lor, pe 17 categorii independente.

La online, topul e format din Google, care inregistreaza indicele 70, Yahoo – indicele 54, Youtube (51), Facebook (47) si… Ejobs (20)! Inteleg ca lipsa locurilor de munca creaza in acesti ani grei pentru Romania legaturi imbatabile cu vizitatorii, insa ma asteptam la cancan / divertisment. De exemplu, un trilulilu.ro? Un protv.ro, daca ProTV a iesit, conform studiului, cea mai iubita televiziune din Romania?

* ejobs.ro a avut o medie de 128.000 de vizitatori unici in ianuarie 2012.

PS. Nu am gasit rezultatele studiului publicate pe internet. Cel mai probabil, datele au venit intr-un comunicat de presa. Mai departe de locul 5…


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments