Posted By Costin

Fundatia VentureConnect, pentru dezvoltarea afacerilor din online si IT


Venture Connect

VentureConnect, proiect care si-a propus sa faciliteze contactul direct intre investitori si antreprenori din domeniile IT/Tehnologie/On-line, anunta infiintarea Fundatiei VentureConnect, care, incepand de luna aceasta, va demara o serie de proiecte antreprenoriale ce au ca scop dezvoltarea afacerilor din mediul IT, on-line si, in general, de tehnologie.

Din cadrul Fundatiei VentureConnect fac parte membrii fondatori ai proiectului, Ana Maria Andronic, Daniel Visoiu, Marius Ghenea, Radu Georgescu, Orlando Nicoara, Péter Barta si Dragos Roua, rolul acestora fiind de a asigura dezvoltarea si buna functionare a tuturor activitatilor demarate sub umbrela VentureConnect, asigurand totodata oportunitati si beneficii directe antreprenorilor prezenti in cadrul programelor.

Mai multe detalii aici.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments