Posted By Costin

HTC One S, V si X: “Hey, what’s up my bitches?”


HTC a anuntat HTC One S, X si V, 3 bestii, dupa cum le numeste George Buhnici, prezent la Mobile World Congress 2012, eveniment ce se desfasoara zilele acestea la Barcelona. Ce mi-a retinut atentia (apropo si de reactia lui George) sunt specificatiile de pe X, de exemplu (vezi clipul de mai jos), camera foto avand 8megapixels si LED “Smart Flash” cu 5 niveluri de putere.

Vom trai si vom vedea, caci, din experienta proprie, tot ce au putut umili camerele foto de pe HTC-uri, au fost webcamurile de 1.3megapixeli de pe laptopuri :-)).

later edit:

HTC anunta astazi lansarea seriei de telefoane HTC One, cea mai evoluată experienţă mobilă construită de HTC, cu un nou standard de design premium, o cameră foto nouă şi o experienţă audio autentică.

Seria HTC One integrează Android 4.0 (ICS) cu HTC Sense™ 4 – noua versiune a experienţei de utilizare marca HTC prin intermediul HTC ImageSense™, cât și o nouă suită de funcţii pentru camera foto şi soluții de imagine care diferenţiază HTC One de alte telefoane.

HTC One X integreaza in premiera procesorul NVIDIA Tegra 3 Mobile, capabil să redea elemente complexe de grafică, sa ruleze mai rapid aplicațiile și să asigure o autonomie superioară.

HTC One S este propulsat de un procesor dual-core Qualcomm Snapdragon S4 de 1,5 GHz. De asemenea, include un ecran de 4,3 inch, protejat de Corning Gorilla Glass.

HTC One V oferă tuturor utilizatorilor un telefon cu design premium, livrând astfel o experiență de top care include sunet autentic și o cameră foto desăvârșită.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments