Posted By Costin

In curand in buletinele romanesti: HTML 5 si CSS3! :-)


Q2M si Microsoft Romania au tot fost parteneri cu Intact si Realitatea Media pe diferite proiecte. M-am uitat pe arhiva refresh.ro si am gasit Noua sectiune WebTV de la realitatea.net si antena3.ro trece si el pe HTML5. Probabil mai sunt si altele.

Nah, fiind destul de tehnic, nu mi-am pus niciodata intrebari. Sunt directii de dezvoltare normale, ne bucuram cu totii etc. Stiti insa unde e dilema mea? Care e “gaselnita” in comunicare cu HTML 5 si CSS3? Prinde chiar atat de mult la public? 🙂

Ganditi-va ca aceste informatii ajung in fata publicului larg. Iar acest public, cu creierii rupti de revolutia franta de cele -18 grade de afara si silicoanele Biancai Dragusanu citesc urmatoarele:

Site-ul gsptv.ro dispune de astăzi de versiune imbunatatita, redesenată cu ajutorul HTML5 și CSS3.

MEGA STORY! @[email protected] Ori vad clipul de mai jos.

In fine, ma gandesc ca, in ritmul asta, o sa ajungem sa vedem comunicari de forma “Metropotam.ro trece pe pe Pyton la PHP5!”. “ProTV.ro trece de pe MySQL pe Oracle! CLICK AICI (VIDEO)”, “GSP.ro, ce-ti mai plac aplicatiile pentru iPAD!”.

Cum ar fi sa vezi romani care-si boteaza copilul CSS3? Doar sunt nume de designeri! Uite ce au facut pentru Gazeta Sporturilor! I-au ajutat la site! 🙂

Ca sa va faceti o imagine mai larga asupra subiectului de mai sus, ganditi-va ca un site al unui trust de presa are cam 30-40% trafic din Google. Pentru ca oamenii cauta mai intai pe Google numele site-ului. Iar noi le vorbim de CSS3.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments