Posted By Costin

Lowe a lansat Mobile Works, agentie specializata in mobile marketing


Lowe a anuntat ieri lansarea Mobile Works, o agentie specializata in mobile marketing. Aceasta va oferi servicii de strategie, planificare, creatie si implementare de campanii integrate de comunicare pe telefonul mobil folosind tehnologii pentrum Augmented Reality, Coduri QR, Bluetooth, IVR, SMS si MMS.

Alex Putineanu

Mobile Works a demarat deja primele proiecte pentru Orange, BMW, kika, Stella Artois, Ferrero, Beck’s, Bergenbier, Johnson&Johnson sau Farmaciile Dona. Compania este condusa de Alex Putineanu.

Mobile Works completeaza mixul de specializari ale Lowe, care acopera acum prin agentiile din grup intregul spectrul de servicii de marketing si comunicare (creatie – Lowe & Partners, BTL – Lowe Vibe, Media – Initiative si Brand Connection, relatii publice – GolinHarris, digital – HyperActive).


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments