Posted By Costin

Nikon D800 vs. Nikon D4 vs. Nikon D7000


Vorbim despre 3 aparate diferite, doua mid-size-uri, 2 full frame-uri, doua aparate anuntate in ultima luna, care aduc ultima tehnologie de la Nikon, preturi de la categoria “pasionat” pana la categoria “profesionist”, ori “pasionat nebun de legat” :-). Caci zvonul a fost adevarat, D800 fiind lansat in urma cu 2 zile.

Pentru oricine se regaseste intr-una dintre categoriile de mai sus, am scos in tabelul de mai jos cateva dintre diferentele esentiale dintre cele trei SLR-uri de la Nikon cu o mica mentiune asupra faptului ca D7000 si D800 necesita achizitionarea unui grip in cazul in care se utilizeaza obiective mai serioase, care, in afara faptului ca sunt destul de scumpe, cantaresc chiar si peste 1Kg, ceea ce face destul de complicata manevrarea camerei fara grip (~300 euro cu tot cu acumulator).

Poate va vine vreo idee. 🙂

nikon D4 D800 D7000

* info via dpreview.com


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments