Posted By Costin

Pentru fanii Chelsea, proprietari de telefoane mobile cu Android sau bada


Cum probabil unii dintre voi stiti deja, Samsung este sponsorul oficial al Clubului Chelsea inca din 2005 si si-a extins parteneriatul pana la finalul sezonului 2012-2013, primind titlurile de “Best Sponsorship of a Sport Team” in 2007 si “Best Integrated Sport Marketing Campaign” in 2008, in cadrul eveniment Sports Industry Awards.

Chelsea FC App - Samsung Galaxy Note

Astfel, Samsung Electronics a prezentat ieri versiunea aplicatiei Official Chelsea FC pentru smartphone-urile cu sisteme de operare Android sși bada, aplicatie ce este disponibila gratut si in exclusivitate doar pe samsungapps.com, motiv pentru a mai aminti si de uriasul Samsung Galaxy Note.

Ce puteti gasi descarcand aplicatia? Conținut video zilnic, meciuri live – comentarii text, pozitia in clasament a echipelor, statistici si scoruri live, datele meciurilor cu posibilitatea ca utilizatorii sa le introduca in calendar, tabela rezultatelor si ligilor, profilele jucatorilor, informatii si date din istoria clubului, precum si wallpaper-uri cu Chelsea.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments