Posted By Costin

profm.ro relansat


IBU ProTV, divizia de internet a ProTV S.A., a relansat profm.ro, dandu-i in sfarsit(!) o imagine curata si jucausa (desi pare putin “spart” in zona de stiri imediat urmatoare Debate-ului de pe homepage), cu siguranta si flexibila din punct de vedere al managementului de continut.

Si spun asta judecand dupa elementele pe care le-au imprumutat de la site-urile surori din trust; cel mai probabil profm.ro a fost portat pe structura CMS-ului folosit si pe sport.ro / protv.ro / perfecte.ro / procinema.ro, ordine nu neaparat aleatoare :-).

Ca trafic, profm.ro a crescut continuu si destul de mult incepand din august 2011 si pana in prezent, de la 462.505 vizitatori unici pana la 692.245, luna trecuta, push-ul fiind, din cate vad – sidebar -, tot pe streamurile live. Cu noul layout insa, sa vezi acum titluri la articole. 🙂


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments