Posted By Costin

Reminder: Mai sunt 4 zile pentru o excursie la Venetia si 3 x 100 de euro pentru cei mai iscusiti bloggeri


canon venetia

Va reamintesc una dintre primele campanii de anul acesta de Valentine’s Day din blogosfera din Romania, campanie prin care puteti intra in cursa pentru un weekend romantic la Venetia pe care sa-l petreceti impreuna cu jumatatea cea buna, achizitionand de pe f64.ro orice camera foto compacta de la Canon. Extragerea se va face in data de 20 februarie, regulamentul este descris in pagina concursului!

Si, din cate am numarat printre comentariile si trackbackurile postului de pe blogalinitiative.ro, mai bine de 15 bloggeri au intrat in competitia paralela cu cea de mai sus, competitie in cadrul careia se vor acorda 3 premii, in valoare de 100 de euro fiecare.

Asa cum am amintit si in titlu, pentru ambele campanii au mai ramas 4 zile, marti fiind ultima zi in care ori achizitionati un aparat foto si puteti ajunge la Venetia, ori scrieti un post pe blog si puteti castiga 100 de euro. Voi alegeti 🙂

Succes!


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments