Posted By Costin

Stefan Iordache, fondatorul Leo Burnett Group, a preluat 40% din 2parale.ro


Stefan Iordache (Leo Burnett Group)

Stefan Iordache, fondatorul Leo Burnett Group, intra in actionariatul 2Parale, preluand 40% din actiunile companiei. Dorin Boerescu si Radu Spineanu raman in continuare actionari majoritari, avand impreuna 60% din companie. In cadrul aceleiasi tranzactii, al treilea investitor al companiei, Daniel Enache, a facut un exit cedand integral pachetul de 20% detinut.

Schimbarea de actionariat va duce la o serie de investitii in tehnologie si activitati de marketing, dezvoltarea celor 2 directii avand ca scop optimizarea rezultatelor pe care platforma de afiliere le ofera atat pentru advertiseri, cat si pentru afiliati, iar pe de alta parte extinderea accelerata a companiei.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments