Posted By Costin

Vesti bune din print!


Si asta doar asa, in ultimele 4-5 zile.

Ziare

Zapada, viscolul si drumurile blocate au afectat si business-urile publisherilor de presa scrisa, care au inregistrat scaderi ale vanzarilor, in ultimele doua saptamani. In contrapartida, cancan.ro a inregistrat, luni, un umil 409.633 vizitatori unici.

Tot vremea favorabila online-ului a facut destule probleme aprovizionarii cu hartie, lucru care a dus la disparitia temporara de pe piata a ghidului Click TV si a publicatiei OK!, care, ieri, nu au mai aparut la chiosc. Click isi cere scuze pe prima pagina.

Adevarul scade de la 48 la 32 de pagini, Ziarul de Weekend ramane in 64 de la 96 de pagini. Cu un pic mai mult curaj, Ringier inchide Look! si Lumea Femeilor, actiune in urma careia 10 angajati vor fi disponibilizati.

Bonus: asta, orice comentariu fiind de prisos. 🙂


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments