Posted By Costin

Vezi AICI melodia cu 47.000 de share-uri pe FACEBOOK in fiecare zi! (VIDEO) :-)


Sa terminam saptamana in curs in ritmuri antrenante, o melodie pe care, cu siguranta, o cunoasteti cu totii, o melodie care are, in medie, peste 47.000 de share-uri pe Faceboook in fiecare zi, o melodie care a inregistrat peste 190 de milioane de vizualizari pe Youtube din vara anului trecut si pana in prezent. (in noiembrie avea 50 de milioane)

Michel Telo - Ai se eu te pego

O alta performanta, daca o putem numi astfel, este ca a eclipsat in doar cateva zile decesul celebrei Whitney Houston din cauza caruia saptamana trecuta a fost destul de greu sa urmaresti topurile online, clipurile care au facut-o celebra fiind prezente peste tot.

Doamnelor si domnisoarelor, Michel Teló cu Ai Se Eu Te Pego, o melodie ce inregistreaza, in medie, 1.5 milioane de vizualizari pe Yutube.

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments