Posted By Costin

VEZI un clip INCREDIBIL ce a UIMIT UN MILION DE OAMENI in 24 DE ORE!


LOL titlu, mi-am adus aminte ca am in draft un manual de jurnalism online pentru tinerii care vor sa imbratiseze aceasta meserie pentru ca, nu-i asa?, vor “pune umarul la cresterea celor mai tari site-uri din online-ul romanesc”. Deh, frustrari de ex-corporatist :-).

Revenind la subiectul viralului de vineri, un grup de tineri s-au filmat in Moab Utah dandu-se cu o sfoara. Postat pe Youtube in urma cu 2 zile si descoperit ieri, clipul apropie linistit 1 milion de vizualizari cu participarea a peste 50.000 de utilizatori de Facebook si 100 de bloggeri.

In alta ordine de idei, cum era si de asteptat, Whitney Houston a urcat in toate topurile posibile si imposibile saptamana aceasta, I Will Always Love You – Lyrics, I Wanna Dance With Somebody si Greatest Love Of All inregistrand rapid cateva milioane de share-uri pe Facebook ce au strans peste 20-30 de milioane de vizualizari pe Youtube.

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments