Posted By Costin

Windows 8 = Windows Phone 7?


Later edit: E aceeasi interfata grafica. sursa

Microsoft a lansat astazi Windows 8 Consumer Preview, varianta beta a noului sistem de operare pe care compania il anunta ca fiind mai mult decat o noua versiune de Windows, un sistem de operare reimaginat. Windows 8 Consumer Preview se poate descarca de pe internet de aici, singura cerinta fiind existenta lui Windows 7.

Revenind insa la intrebarea din titlu, din ce am vazut in clipurile de prezentare si mi-am adus aminte ca am publicat o prezentare video cu Windows 8 in urma cu mai bine de jumatate de an, imi pare ca Windows 8 aduce a Windows Phone 7.

Cel putin impartirea grafica in boxuri d’acolo e. Nu credeti? Nu ma intelegeti gresit, mi-a placut Windows Phone 7, insa ideea e ca in acelasi timp mi-ar placea ca laptopul sa ramana laptop si sa nu devina o… tableta. Sunt un batran uindousist de 16 ani :-).


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments