Posted By Costin

_AllThingsFacebook, cu Rob Kiely si Alessandro Petrilli


* Lista evenimentelor mediului online romanesc este disponibila pe evenimente.NET!

_allthingsfacebook

Pe 20 martie, Evensys organizeaza la Hotel Crowne Plaza Bucuresti, in colaborare cu Thinkdigital si Republika Interactive, conferinta _AllThingsFaceboook, eveniment ce va aduna profesionisti locali si internationali cu specialisti Facebook pentru a impartasi idei, noutati si viziuni, dar si pentru a analiza si prezenta tendinte si studii de caz, cu scopul de intelege mai bine fenomenul Facebook.

Conferinta se va concentra pe reteaua sociala precum si pe consumatori, branduri, modele si abordari inovative de marketing in online, invitati din partea Facebook fiind Rob Kiely, Account Manager EMEA, Global Marketing Solutions si Alessandro Petrilli, CEEMEA Client Partner, Global Marketing Solutions.

Participarea la eveniment costa 195 Euro + TVA/persoana si se poate realiza completand acest formular. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina oficiala a evenimentlui.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments