Posted By Costin

Bloggerul Adi Hadean va purta torta olimpica pentru Londra 2012


adi hadean

Samsung Electronics, partener oficial al Cursei de Purtare a Tortei Olimpice din Londra 2012, a anuntat astazi romanii care vor purta Torta Olimpica, printre ei aflandu-se si Adrian Hadean, unul dintre cei mai cunoscuti bloggeri din Romania (citeste articolele despre Adi Hadean).

Pe Adi il puteti gasi pe Facebook (pagina – 16,787 fani / profil – 1071 prieteni), ori pe blogul adihadean.ro, retele fara secrete.

Au trecut lunile și a venit primăvara, respectiv ziua asta cu vestea bună: Hădean, pleci la Londra, să porți torța olimpică. 300 de metri. Probabil cea mai importantă alergare din viața mea (aici nu intră cele din categoria “run for your life”) după alergatul cu nevasta-n brațe spre maternitate (sau așa ceva).

Adi Hadean, pe blogul personal


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments