Posted By Costin

Calin Fusu, despre inchiderea goldendeals.ro: “Adevarata batalie inca nici nu a inceput!”


Lansat prin octombrie 2010 de catre o companie din Grecia condusa de George Hadjigeorgiou, fost director general Yahoo! pe zona de social media in Europa, goldendeals.ro isi inchide activitatea, motiv pentru refresh.ro in a dezgropa sectiunea dead pool.

Stimati clienti,

Va multumim pentru ca ne-ati fost alaturi inca din prima zi in care GoldenDeals si-a deschis portile catre cele mai bune oferte. Impreuna cu partenerii nostri, am reusit sa aducem in fiecare zi servicii si produse cu reduceri de pana la 90% si in acest mod am economisit pentru dumneavoastra, vizitatorii nostri fideli, peste opt milioane de lei.

Am incercat sa va oferim relaxarea si mentinerea frumusetii si a sanatatii in centre specializate, destinatii cat mai variate pentru o vacanta perfecta si preturi imbatabile pentru produse de lux, mici bucurii care ne fac viata mai frumoasa.

Momentan, insa, GoldenDeals isi va suspenda activitatea in tara. Dorim sa va asiguram ca toate voucherele achizitionate isi vor pastra valabilitatea si veti putea beneficia in intregime de serviciile sau produsele pentru care ati optat.

Va multumim pentru increderea pe care ne-ati demonstrat ca o aveti in noi. A fost o placere sa lucram pentru dumneavoastra!

goldendeals.ro

Calin Fusu1, director general Neogen, companie care detine zumzi.ro, e de parere ca batalia inca nici nu a inceput, reducerile colective fiind o piata cu caracteristici similare celei de joburi, si ca doar 2-3 jucatori vor supravietui dupa 2012, ceilalti nefacand altceva decat sa antreneze atat firmele, cat si utilizatorii.

Calin Fusu

Cand au venit in Romania abia lansasem zumzi si nu stiam cu ce se mananca. Se uitau de sus, gen ‘poate va cumparam cu 10 mii, dar nu e sigur’. Aveau planuri mari, au lansat in toata regiunea..

Reducerile colective sint o piata cu caracteristici similare celei de joburi: doar 2-3 jucatori vor supravietui dupa 2012, ceilalti doar antreneaza firmele si utilizatorii.

Adevarata batalie inca nici nu a inceput, Zumzi/Fundeal/Groupon vor investi sute de mii de euro in aceasta piata, ceea ce-i va detasa de concurentii cu mai putine resurse.

Note de subsol:
1.Calin Fusu – Director General, Neogen SA. LinkedIn | Blog | Twitter

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments