Posted By Costin

Camera ZOOM FX si Paper Camera, doua aplicatii foto pentru Android


Pentru ca Instagr.am-ul urmeaza sa-si lanseze versiunea si pentru Android (va puteti inscrie aici pentru a fi printre primii care o vor testa), va semnalez doua aplicatii foto, pentru Android, aplicatii pe care le-am cumparat saptamana trecuta.

1. Camera ZOOM FX (download link – 9.36 lei)

Are cateva functii destul de interesante, transformand telefonul mobil intr-o adevarata camera foto. Bine, nu va asteptati sa va treziti, brusc, posesorii vreunui flagship de la Nikon, ori Canon, insa pun pariu ca veti fi placut surprinsi de rezultate. Vedeti ca stie si time lapse :-). Mai jos aveti un clipulet video demonstrativ.

2. Paper Camera (download link – 6.22 lei)

In cazul in care vreti sa colorati cu un pic de poveste materialele cu care ilustrati articolele de pe blog, ori pur si simplu vreti sa trimiteti cuiva fotografii care sa depaseasca sfera banalului si sa inceapa o conversatie, Paper Camera este aplicatia de care aveti nevoie.

Efectele de desene animate, schite, carti de benzi desenate si diferite tonalitati pre si post procesare pe care le prezinta Paper Camera, atat in mod foto cat si in mod video, va vor introduce intr-o lume captivanta a povestilor si desenelor animate.

Iata si clip-ul demonstativ.

Mai stiti si alte aplicatii asemanatoare?


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments