Posted By Costin

Campaniile saptamanii 27 februarie – 4 martie din blogosfera romaneasca


Nota explicativa: Urmatorul articol este scris de Carmen Albisteanu, Creative service la NEXT Advertising. Arhiva articolelor saptamanale scrise de Carmen este disponibila in cadrul etichetei campaniile saptamanii in blogosfera.

Carmen AlbisteanuLinkedIn | Facebook | Twitter | Blog


Teatrul Masca le-a facut o surpriza bloggerilor: le-a dedicat o reprezentatie din “Comedia Erorilor”. Au fost la piesa si au scris despre ea Radu Oncescu, Bogdan Constantinescu, Alex Tunaru, Claudiu Ciobanu, Stefan Murgeanu, Dana Schiopu,Dragos Schiopu, Laurentiu Buica, Daniel Papa, Roxana Bursuc, Liviu Jicman, Tina Florea, Monica Branescu, Corina Anghel, fmro.ro, Camil Stoenescu, Onitzza, Monica Olteanu, Valentina Roman, George Hari Popescu, Andrei Marius,Lucica Radu, Cristian Lupulescu, Cristi Mitroi, Radu Spranceana, Cristina Vasilescu, Nicolae Mihalcea, Bogdan Niculae,Iulia, Ancuta Lebada si Iusti Sacuiu.

Cristian Sutu si Radu Badoiu au un proiect de fotografiere feminina in masa pana pe 8 martie. Despre campania Portret de Femeie organizata de Foto Union au scris Sana Nicolau, Anne-Marie Chelariu, Sabina Cornovac, Claudia Tocila, Lavinia Biberi, Anca Duma, Adriana Coroiu, Oana Portase, Camelia Lazar, Alina Anghel, Elena Ciric, Maria Vasiliu, Roxana Bursuc, Ciupercutza, Andressa, Carmen Rusu, Provinciala, Daniela Petrescu si subsemnata.

Lavinia Biberi, Denisa Bargau, Oana Zainescu, Raluca Moisi, Lili, Diana-Ribana, Corina Saftescu, Andreea Ursu si Daniel Mitre au scris despre ceaiurile organice de la Organique, intr-o campanie desfasurata in mai multe orase din tara.

ING a organizat un eveniment cu bloggeri pentru a promova doua servicii noi disponibile si pe mobil – Fast Pay si ATM Locator. Despre eveniment si applicatie au scris Raluca Popa, Alin Pandaru, Augustin Radu, tehnodiva.com, Ionut Bunescu, Dan Dragomir, Alina Constantinescu, Cristina Bazavan si Victor Kapra.

Campania zambetului de 5000 de euro de la Dentestet continua. Saptamana trecuta am mai citit despre concurs laCosmin Tudoran, Titus Capilnean, Doru Panaitescu, Cristian Dorombach si Anamaria Hancu.

Va sunt datoare cu doua linkuri pe care le-am omis in articolul de lunea trecuta. E vorba de campania pentru Dresorul de Lei, un portal de educatie financiara realizat de OTP Bank, despre care au scris si Sebastian Bargau si Cristian Serb.

La capitolul filme, saptamana trecuta bloggerii au mers la Tatal Fantoma. Va spun doar ca Marcel Iures joaca rolul unui profesor american, venit in Romania sa afle adevarul despre familia lui. Recenzii gasiti la Ruxandra Predescu, Anca Duma,Cristian Dorombach, Corina-Maria Scheianu, Raluca Popa, Simona Tache, Andressa, Bogdan Epure, raluk.ro si Razvan Baciu.

Magazinele Sprider prelungesc sezonul reducerilor, iar bloggeritele au mers la shopping. Daca sunteti curiosi ce si-au luat si cat a costat, aflati la Sabina Cornovac, Raluca Popa, Andreea Ursu, Florica de la TVDece si Ioana.

Chiar daca a trecut ceva timp de la vizita bloggerilor la fabrica Danone, reactiile au continuat sa apara. Saptamana trecuta am mai citit cateva articole despre Danone – behind the scenes la Augustin Radu, Tudor Popa, Elena Ciric, Claudiu Ciobanu, Oltea Zambori si Radu Dumitru.

Cativa bloggeri au poposit la Torogoata lui Toiut, o cabana traditionala din Apuseni. Am citit numai de bine despre atmosfera de acolo, mancare si, evident, bautura 🙂 Detalii si fotografii gasiti la Gabriel Oana, Radu Bazavan, Andrei Crivat, Eugen Luchianiuc, Dragos Mone si Zicu de la TVDece.

Cristian China-Birta si Cabral Ibacka au plecat la Riga cu Michelin, la evenimentul de lansare a doua game de anvelope noi. Fiecare a descris cu lux de amanunte peripetiile pe taram leton.

Medas le-a urat bloggeritelor o primavara sanatoasa si le-a oferit un set de analize pentru ele si cititoarele lor. Sunt multe premii scoase la concurs, asa ca va puteti incerca sanatatea si norocul deodata la Andeea Burlacu, Ruxandra Predescu, Raluca Popa, Anne-Marie Chelariu, Alina Constantinescu si la Claudia Tocila.

Anca Duma a scris despre tratamentele de remodelare corporala pe care le-a testat la salonul Glamour.

Vodafone vrea sa afle care este smartphone-ul anului si sa il anunte in cadrul Gadgeteer Awards. Fiecare vot inseamna o sansa de a castiga smartphone-ul ales. Mai multe despre vot cititi la Cristian Manafu, Cristian Dorombach, Dan Dragomir, Victor Kapra, refresh.ro, Radu Dumitru, Matilda Tanascov si Razvan Baciu.

Blogal Initiative a lansat o campanie pe tema studiilor in strainatate, pentru promovarea targului RIUF.

Obiceiurile sanatoase ale saptamanii trecute vin de la Denisa Bargau, Oltea Zambori si Mironeasca.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments