Posted By Costin

Clientii Cosmote platesc parcarea in 4 orase din Romania prin SMS


Va povesteam despre Piconet in urma cu o luna de zile, cand aflam ca peste 150.000 de romani din Timisoara, Oradea si Satu Mare au platit cel putin o singura data parcarea prin intermediul unui SMS. Incepand de saptamana aceasta, clientii Cosmote beneficiaza de acest serviciu in cele trei orase amintite mai sus, plus Resita.

Plata parcarii in Timisoara si Resita se face prin trimiterea unui SMS cu numele zonei de parcare si numarul masinii catre 7460, pentru 90 de minute de parcare, si 7402, pentru o zi intreaga. In Oradea se trimite un SMS cu numarul de inmatriculare al masinii catre 7401, pentru o ora, si, respectiv, 7408, pentru 7 ore de parcare. In Satu Mare, parcarea pe o durata de o ora poate fi achitata cu trimiterea numarului de inmatriculare, prin SMS, la 7417.

Cosmote Romania va extinde plata serviciior de parcare prin SMS si in alte orase din Romania in decursul acestui an, impreuna cu Piconet.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments