Posted By Costin

Domeniile si orasele in care va creste volumul de angajari in 2012


Conform evolutiei locurilor de munca in 2011, o analiza BestJobs, piata locurilor de munca a crescut cu 18% comparativ cu 2010.

Locuri de munca

2012 se pare ca anunta o crestere cel putin echivalenta cu cea de anul trecut, domeniile cu cele mai multe intentii de angajare fiind Vanzari/Servicii, IT, inginerie, precum si Finante, Marketing si Sanatate, cele mai optimiste perspective de angajare fiind raportate de angajatorii din Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Iasi, Brasov si Sibiu.

Procentul de angajatori care anticipeaza o crestere a volumului total de angajari este de 38%. La nivel national, 33% dintre angajatori sustin ca nu estimeaza modificari in volumul lor de angajare, iar 29% dintre ei prevad o reducere a angajarilor de personal, fata de anul trecut.

* Sursa bestjobs.ro


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments